Orodja in informacije

Najava spremembe splošnih pogojev poslovanja s plačilnimi karticami Mastercard s 1. 10. 2021

Skladno z izstopom iz sistema Activa in zamenjavo poslovnega partnerja na področju poslovanja s karticami z odloženim plačilom banka z dnem 1. 10. 2021 spreminja naslednje splošne pogoje:

  • Splošne pogoje poslovanja s poslovno kartico Z ODLOŽENIM PLAČILOM MASTERCARD, ki vključujejo spremembo v tč. 6, v katero smo dodali obveščanje strank o porabi po Mastercard karticah z elektronskimi izpiski.
  • Splošne pogoje poslovanja s kartico MASTERCARD za potrošnike, ki vključujejo spremembo v tč. 6, v katero smo dodali obveščanje strank o porabi po Mastercard karticah z elektronskimi izpiski.

V spodnjih dokumentih so napovedane spremembe vidno označene z drugo barvo (kliknite za odprtje): 

 

Ste našli nepremičnino svojih sanj?

AKCIJSKI stanovanjski kredit DBS - za tisto, kar zmanjka. Tako kot iskanje novega doma je tudi izbira pravega stanovanjskega kredita pomemben korak. Z natančnim primerjanjem boste lažje izbrali najboljšo ponudbo – tisto z najnižjo efektivno obrestno mero ali najnižjim skupnim zneskom odplačila.

 

Izračunajte si svoj kredit!


Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.