Orodja in informacije

Najava spremembe nadomestila za obročna plačila s karticami

Deželna banka Slovenije d.d. s 1. julijem 2022 v Ceniku banke spreminja opravnino: Nadomestilo za posamezen obrok z Mastercard karticami z odloženim plačilom za nakupe razdeljene od 2 do 12 obrokov. 

Sprememba opravnine velja tako za fizične osebe, zasebnike in društva, kakor tudi za kartice Mastercard z odloženim plačilom za pravne osebe.

Dosedanja višina posameznega obroka se iz 1,00 EUR spreminja v 1,40 EUR

 

Napoved spremembe splošnih pogojev

Deželna banka Slovenije d. d. s 1. junijem 2022 zaradi spremembe meje limita za enkratno plačilo z brezstičnimi karticami spreminja naslednje splošne pogoje: 

 

Splošni pogoji začnejo veljati 1. junija 2022 in bodo zamenjali obstoječe, s klikom nanje pa so na voljo na vpogled. 

Ste našli nepremičnino svojih sanj?

AKCIJSKI stanovanjski kredit DBS - za tisto, kar zmanjka. Tako kot iskanje novega doma je tudi izbira pravega stanovanjskega kredita pomemben korak. Z natančnim primerjanjem boste lažje izbrali najboljšo ponudbo – tisto z najnižjo efektivno obrestno mero ali najnižjim skupnim zneskom odplačila.

 

Izračunajte si svoj kredit!


Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.