Orodja in informacije

Napoved spremembe cenika za fizične osebe, zasebnike in društva

Banka s 1. januarjem 2022 spreminja cenik za fizične osebe, zasebnike in društva in sicer v postavkah:

  • B. Poslovanje s prebivalstvom/i. Transakcijski računi in plačilni promet za fizične osebe in kmete (za osebni namen) / 1. Transakcijski računi
  • C. Poslovanje z zasebniki, društvi in civilno pravnimi osebami ter gotovinski transakcijski računi za neposredne in posredne proračunske uporabnike (v nadaljevanju poslovni in proračunski računi) / I. Transakcijski računi in plačilni promet za zasebnike, društva in civilno pravne osebe / 1. Transakcijski računi

 

V obeh postavkah se doda Nadomestilo za visoka stanja sredstev nad 100.000 EUR, v višini 0,50 % letno. Podrobnosti spremembe so razvidne v spodnjem dokumentu.

 

Napoved spremembe vpogledne obrestne mere

Banka s 1. januarjem 2022 spreminja vpogledno obrestno mero in sicer:

  • vpogledna obrestna mera za sredstva na transakcijskih računih se iz 0,001 %  spreminja na 0,0000%.

 

Podrobnosti spremembe so razvidne v spodnjem dokumentu. 

 

 

 

Ste našli nepremičnino svojih sanj?

AKCIJSKI stanovanjski kredit DBS - za tisto, kar zmanjka. Tako kot iskanje novega doma je tudi izbira pravega stanovanjskega kredita pomemben korak. Z natančnim primerjanjem boste lažje izbrali najboljšo ponudbo – tisto z najnižjo efektivno obrestno mero ali najnižjim skupnim zneskom odplačila.

 

Izračunajte si svoj kredit!


Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.