Zaprla so se vrata jubilejnega 50. sejma AGRA

31. 08. 2012

Novica


Poleg visokega jubileja kmetijsko-živilskega sejma v Gornji Radgoni sta letošnjo AGRO zaznamovala tudi 140-letnica zadružništva na Slovenskem in Mednarodno leto zadrug, ki so jima bili posvečeni številni strokovni posveti, okrogle mize in prireditve, tudi tradicionalni Dan slovenskih zadružnikov, na katerem Zadružna zveza Slovenije vsako leto podeli priznanja najbolj zaslužnim zadružnicam in zadružnikom ter kmetijskim zadrugam. Nagrajence in obiskovalce prireditve je poleg visokih gostov nagovorila tudi predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in poudarila pomen sodelovanja banke z zadružnim sistemom ter se prisotnim zahvalila za izkazano zaupanje in dolgoletno zvestobo.

Na sejmu, ki ga je odprl predsednik Republike Slovenije Danilo Türk, se je med 25. in 30. avgustom na 68.300 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo 1720 razstavljavcev iz 32 držav – med njimi tradicionalno tudi Deželna banka Slovenije, saj je agroživilski segment naša primarna poslovna usmeritev. Ob tej priložnosti smo za obiskovalce pripravili posebne ugodnosti in organizirali nagradno igro, predvsem pa smo se posvetili številnim obiskovalcem, ki so se nam pridružili na našem razstavnem prostoru v Hali B. Le-tem se še enkrat zahvaljujemo, da so si vzeli čas in pripomogli k uspešnem nastopu banke na sejmu.



Razstavni prostor Deželne banke Slovenije.


Obiskale so nas številne stranke.


Nagrajeni zadružniki in zadružnice.


Zadružnike in zadružnice je nagovorila tudi predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli.


Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje