Za vas smo prenovili poslovalnico v Idriji

31. 05. 2012

Novica


Danes smo svečano odprli prenovljeno poslovalnico v Idriji na Lapajnetovi 35. Ob otvoritvi smo za naše nove in zveste stranke pripravili tudi akcijsko ponudbo.

V Deželni banki Slovenije se trudimo, da se pri nas dobro počutite – za to skrbijo strokovni in prijazni bančni delavci v sodobno opremljenih poslovalnicah na pravih lokacijah. Tako smo danes odprli prenovljeno poslovalnico banke v centru Idrije na Lapajnetovi 35. Trak so simbolično prerezali predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli, predsednik nadzornega sveta banke Peter Vrisk, direktor PE Severna Primorska Tomaž Slokar in župan Občine Idrija Bojan Sever.

Za naše nove in obstoječe stranke smo pripravili posebni otvoritveni ugodnosti, in sicer akcijo plačevanja univerzalnih plačilnih nalogov po samo 0,90 EUR (ponudba velja do konca junija 2012) in polovične stroške odobritve enega posojila (ponudba velja do konca leta 2012). Vrsto drugih ugodnosti pa smo združili v paketu dobrodošlice in paketu zvestobe.

V prenovljeni poslovalnici v Idriji na Lapajnetovi 35 vas pričakujemo od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure. Vljudno vabljeni!

 

Govorci na otvoritvi so tudi simbolično odprli poslovalnico: župan Občine Idrija Bojan Sever, predsednik nadzornega sveta Deželne banke Slovenije Peter Vrisk, predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in direktor PE Severna Primorska v Deželni banki Slovenije Tomaž Slokar.
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje