Veselimo se vašega obiska na sejmu Agra

16. 08. 2016

Novica


V soboto, 20. 8. 2016, bo v Gornji Radgoni ponovno zaživel Mednarodni kmetijsko-živilski sejem, letos že 54. po vrsti. Tokrat bo potekal v znamenju mednarodnega leta stročnic, hkrati bo obeležil 25-letnico zamejstva in povezovanja s Slovenci po svetu. Na skoraj 70.000 kvadratnih metrih se bo predstavilo preko 1.700 razstavljavcev iz 30 držav, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali strokovne razstave, sodelovali na posvetih ter se sprostili ob pestrem večernem družabnem dogajanju.

Tudi letos vas vljudno vabimo, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru na tradicionalni lokaciji – v Hali B. Na kolesu sreče si boste lahko privrteli praktične nagrade ter sodelovali v nagradnem žrebanju, trem srečnežem bomo omogočili celo, da poletijo. Radovedni? Obiščite nas!

Sejem je odprt vsak dan od 9. do 19. ure, zadnji dan, 25. 8. 2016, do 18. ure.

 

Pravila nagradne igre na sejmu si lahko preberete tukaj.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje