V Deželno banko po vzajemne sklade

V Deželno banko po vzajemne sklade

15. 03. 2022

Splošne


Z današnjim dnem so strankam v Deželni banki Slovenije d.d. ponovno na voljo naložbene možnosti oz. pristopi k vzajemnim skladom. Različne naložbene možnosti v vzajemne sklade v banki nudimo s partnerjem Generali Investments d.o.o..

Na voljo je 16 različnih podskladov Generali Krovnega sklada, za upravljanje katerih bodo skrbeli strokovni in profesionalni upravitelji premoženja najstarejše in največkrat nagrajene družbe za upravljanje v Sloveniji Generali Investments. Stranke si lahko skupaj s strokovnjaki sestavijo osebni portfelj, skladen z njihovimi željami in aktualnimi trendi na posameznih kapitalskih trgih.

K vzajemnim skladom je možno pristopiti v naslednjih 14 DBS poslovalnicah: Ljubljana (Kolodvorska 9), Medvode (Cesta ob Sori 11), Kranj (Šuceva 27), Maribor (Eve Lovše 15), Gornja Radgona (Partizanska 23), Slovenj Gradec (Ronkova 37), Celje (Kocbekova 5), Koper (Zore Perello Godina 2), Nova Gorica (Tolminskih puntarjev 2), Sežana (Partizanska cesta 63), Postojna (Novi trg 6), Tolmin (Rutarjeva 35), Idrija (Lapajnetova 35) in Novo mesto (Novi trg 9). Dodatna vplačila so možna v vseh 76 poslovalnicah DBS.

mag. Barbara Cerovšek Zupančič, članica uprave DBS: »Veseli smo, da lahko strankam ponovno nudimo pristope k vzajemnim skladom. S tem smo obogatili nabor naših storitev, stranke pa so pridobile dodatne možnosti za naložbo presežnih sredstev. Verjamemo, da bo partnersko sodelovanje z Generali Investments uspešno in ga bomo ohranili dolgoročno«.

Luka Podlogar, predsednik uprave Generali Investments je ob tem dodal: »Smo v obdobju, ko so trenutne obresti za varčevanje nizke, zaradi inflacije pa naši prihranki kopnijo. V takšnem obdobju je vlaganje v kapitalske trge pomemben sestavni del našega finančnega premoženja. Zelo priljubljen enostaven in hkrati tudi likviden način plemenitenja prihrankov na kapitalskih trgih so vzajemni skladi, ki jih sedaj ponuja tudi naš partner Deželna banka Slovenije. Verjamemo, da smo skupaj lahko še učinkovitejši pri plemenitenju vaših prihrankov«.

Pri Generali Investments so pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo, bon v vrednosti 30 EUR za nove vlagatelje oz. 50 % nižje vstopne stroške. Podrobnosti so dosegljive na tej povezavi.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje