Uspešen finančni dan v Kobaridu

08. 03. 2014

Novica


Danes smo v nedavno prenovljeni bančni poslovalnici v Kobaridu na Gregorčičevi 32 organizirali finančni dan, na katerem smo lokalnemu okolju predstavili široko in cenovno ugodno ponudbo banke. Dogodek smo organizirali skupaj z Mlekarno Planika, ki je istočasno pripravila degustacije prehrambenih izdelkov ob razširitvi tamkajšnje trgovine.

Na dogodku so se nam pridružili številni obiskovalci, med njimi tudi veliko naših strank. Obiskovalci so pozdravili akcijo plačevanja položnic po samo 85 centov, ki smo jo pripravili na finančnem dnevu in velja do konca aprila. Vse obiskovalke smo ob prazniku žena obdarili s cvetjem, piko na i je uspešnemu dogodku dodalo sončno pomladansko vreme.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v poslovalnici Kobarid od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 in od 13.00 do 16.00.


Z leve prosti desni: Tomaž Slokar, direktor PE Primorska pri DBS, Irena Klinkon,  Anka Lipušček Miklavič, direktorica Mlekarne Planika, Nikolaj Maver, direktor KZ Tolmin in član nadzornega sveta DBS, Darja Hauptman, županja Občine Kobarid, Sonja Anadolli, predsednica uprave DBS, in Mojca Štajner, članica uprave DBS.


Pogostitev obiskovalcev.


Za dobro razpoloženje je bilo poskrbljeno tudi z glasbo.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje