Snemalni dan z Dejanom Zavcem

06. 04. 2010

Novica


V petek, teden pred dvobojem, v katerem bo Dejan Zavec v Hali Tivoli skušal ubraniti naslov svetovnega prvaka, smo z njim posneli TV- in videospot ter ga fotografirali za skorajšnjo kampanjo Deželne banke Slovenije, ki bo namenjena mladim. V sklopu akcije, ki jo pripravljamo, bomo prvih 100 dijakov in srednješolcev, ki bodo odprli račun pri Deželni banki Slovenije, za to nagradili s pologom v višini 10 EUR, ob aktivni uporabi računa pa bodo naslednje 3 mesece dobili še po 5 EUR. Ob tem bodo deležni še številnih drugih ugodnosti.

 

Dejan Zavec je na snemanje prišel iz nemškega Magdeburga, kjer se je pripravljal na dvoboj. Na snemanju v studiu Da! je vladalo odlično vzdušje, o čemer pričajo tudi spodnje fotografije.

 

Ob koncu snemalnega dneva smo Dejanu zaželeli vso srečo v dvoboju, ki ga nestrpno pričakujemo!

 



Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje