Ponudba Deželne banke Slovenije za prebivalstvo je najcenejša med bankami v Sloveniji!

18. 09. 2013

Novica


V uredništvu revije Moje finance so že peto leto zapored primerjali ponudbo bank in hranilnic v Sloveniji. Letos so v analizo vključili stroške 16 storitev 18 bank in hranilnic v Sloveniji, ki jih fizične osebe uporabljajo najbolj pogosto. Deželna banka Slovenije se je z lanskega visokega 7. mesta uvrstila na prvo mesto med bankami in na drugo mesto med bankami in hranilnicami.

Analizo si lahko ogledate tukaj.

V Deželni banki Slovenije strankam ponujamo kakovostne in cenovno ugodne storitve, kar redno potrjujejo analize posameznih institucij in medijev. Pri nas boste deležni celovitega bančnega servisa za prebivalstvo in pravne osebe, tradicionalno posebno pozornost namenjamo kmetijskemu sektorju.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v eni izmed 85 poslovalnic banke, kjer vam bomo z veseljem predstavili posebne ugodnosti, ki smo jih pripravili tako za nove kot tudi za zveste stranke.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje