Podprli smo akcijo »Siti besed«

02. 07. 2014

Novica


V Deželni banki Sloveniji smo se že pred časom zapisali družbeni odgovornosti. Tako redno podpiramo lokalne organizacije in posameznike, pomagamo jim pri izbranih projektih ali jim priskočimo na pomoč v težkih življenjskih situacijah. Tradicionalno sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, saj menimo, da so otroci in mladina naša prihodnost, ki jim mora družba namenjati posebno pozornost.

Letos smo se priključili projektu »Siti besed«, s katerim ZPMS zbira sredstva za šolsko prehrano socialno šibkih otrok po vsej Sloveniji. V dobrodelni akciji smo sodelovali tudi zaposleni in na srečelovu, ki smo ga organizirali na bančnem pikniku, še sami prispevali sredstva za dober namen. Tako smo ob koncu meseca otrokom namenili poltretji tisočak – da bodo, kot pravi slogan akcije, otroci v šolah lačni le znanja.

V kolikor bi se akciji radi pridružili tudi vi, najdete tukaj vse potrebne informacije.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje