Odprli smo poslovalnico v Goriških Brdih

06. 10. 2015

Novica


Danes smo s slovesno otvoritvijo odprli novo poslovalnico na Dobrovem na Zadružni cesti 13. V njej Brikam in Bricem ponujamo vse vrste bančnih storitev, kar jim prihrani pot do bližnje Nove Gorice, kjer so do sedaj  pogosto urejali bančne opravke.  

Ob otvoritvi smo pripravili paket ugodnosti za nove stranke, akcijo plačevanja položnic po le 50 centov, zelo ugodna namenska in potrošniška posojila za kmetovalce ter paket za kmetijsko dejavnost, ki zagotavlja prihranke pri bančnem poslovanju.

Nove prostore so odprli direktor PE Primorska pri DBS Tomaž Slokar, predsednica uprave DBS Sonja Anadolli, predsednik nadzornega sveta DBS in predsednik Zadružne zveze Slovenije Peter Vrisk, direktor Vinske kleti Goriška Brda Silvan Peršolja in briški župan Franc Mužič. Kljub slabemu vremenu so se nam pri odprtju nove poslovalnice pridružili številni krajani, ki so pozdravili prihod nove banke v Brda.

Ob tej priložnosti je predsednica uprave DBS Sonja Anadolli družini Peterlin s Kojskega predala prispevek za njen lepši in prijetnejši vsakdan – v skladu z družbeno odgovornostjo, ki ji sledimo v banki in tako priskočimo na pomoč tudi posameznikom, ki se znajdejo v stiski.

Vljudno vabljeni v našo novo briško poslovalnico, ki je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure.

Odprli smo poslovalnico v Goriških Brdih
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje