Odprli smo novo poslovalnico v Škocjanu

22. 05. 2015

Novica


Danes smo v Škocjanu na Dolenjskem odprli novo poslovalnico. Te so se posebej razveselili krajani, ki so bili po umiku konkurenčne banke pred letom dni brez bančne poslovalnice, sedaj pa lahko v domačem kraju zopet opravljajo vse bančne in finančne storitve.

Novo poslovalnico, ki se nahaja v Metelkovem domu v Škocjanu 35, so slovesno odprli mag. Drago Cerovšek, direktor PE Dolenjska, Sonja Anadolli, predsednica uprave Deželne banke Slovenije, Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije in predsednik nadzornega sveta Deželne banke Slovenije, ter Jože Kapler, župan Občine Škocjan. Poslovalnico je blagoslovil škocjanski župnik Tone Dular, za pester kulturni program pa so poskrbeli otroci Osnovne šole Frana Metelka Škocjan, ljudski pevci Fantje z vasi, pevska skupina Plamen in Harmonikarski orkester Janeza Lekšeta.

Poslovalnica je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure. Vljudno vabljeni!



Poslovalnico so odprli (z leve proti desni): mag. Drago Cerovšek, direktor PE Dolenjska pri Deželni banki Slovenije, Sonja Anadolli, predsednica uprave Deželne banke Slovenije, Peter Vrisk, predsednik ZZS in predsednik NS Deželne banke Slovenije, ter Jože Kapler, župan Občine Škocjan.


Za pester kulturni program so poskrbeli tudi učenci Osnovne šole Frana Metelka Škocjan.


Pogostitev po otvoritvi, ki so jo pripravile kmečke žene.


Deželna banka Slovenije je vrtcu Radovednež donirala sredstva za nakup vzgojno-didaktičnih pripomočkov za otroke. Za ček se je v imenu otrok zahvalila vodja vrtca Darinka Matjašič.
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje