OBVESTILO O SELITVI POSLOVALNICE SREDNJA VAS

18. 07. 2017

Novica


Obveščamo vas, da bo dne 01.08.2017 poslovalnica Deželne banke Slovenije v Srednji vasi začela delovati na novem naslovu: Srednja vas 79, 4267 Srednja vas v Bohinju.

S selitvijo poslovalnice na novo lokacijo, ki se nahaja v pritličju objekta, želimo zagotoviti večji, lepši, predvsem pa prijaznejši prostor za vas, komitente, kot tudi za nas, zaposlene. Od 01.08.2017 vas tako pričakujemo na novem naslovu, Srednja vas 79, 4267 Srednja vas v Bohinju (v bivših prostorih Pošte Slovenje).

S selitvijo na novo lokacijo, smo obdržali obstoječo telefonsko številko 04 / 578 00 90, spremenili pa smo delovni čas poslovalnice, tako da vas sedaj z veseljem pričakujemo od torka do četrtka, od 8:00 do 12:00 in od 13:00 do 16:00 ure.

Obveščamo vas tudi, da bo zaradi selitve, poslovalnica zaprta v petek 28.07.2017.

Verjamemo, da boste našo selitev na novo lokacijo in spremenjen delovni čas sprejeli z razumevanjem in nadaljevali s poslovanjem pri Deželni banki Slovenije.

Zagotavljamo vam, da bo tudi v prihodnje vaše bančno poslovanje potekalo nemoteno. Seveda pa lahko vse bančne storitve opravite v katerikoli izmed preko 80 DBS poslovalnic po vsej Sloveniji ali se odločite za elektronsko poslovanje preko e-banke DBS NET ali mobilne banke mDBS.

Za morebitna dodatna vprašanja o selitvi in spremenjenem delovnem času poslovalnice v Srednji vasi, smo vam z veseljem na voljo tudi na telefonski številki 04 2010 181.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje