Obiščite nas na spomladanskem Kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi

10. 04. 2014

Novica


Danes se je s slavnostno otvoritvijo ob 12. uri odprl tradicionalni spomladanski Kmetijsko-obrtni sejem, na katerem bo skoraj 500 razstavljalcev obiskovalcem do nedelje ponujalo širok nabor kmetijske, gozdarske, gradbene in komunalne mehanizacije ter vrtnarske in ogrevalne tehnike. Ob osnovni sejemski ponudbi sta organizatorja, Konjeniški klub Komenda in Občina Komenda, pripravila strokovna predavanja, razstavo govedi, predstavitev varnega dela z motorno žago ter praktični prikaz dela z gozdarskimi prikolicami in cepilniki. V petek in soboto obiskovalce čaka tudi pester zabavni program.

V šotoru 2 se na sejmu s svojo ponudbo za kmetovalce predstavlja tudi Deželna banka Slovenije. Vabljeni, da nas obiščete in sodelujete v veliki spomladanski nagradni igri, ki smo jo pripravili s Semenarno Ljubljana. Morda boste prav vi dobitniki privlačnih nagrad: samohodne kosilnice, bonov v vrednosti 40 EUR za nakup po vaši izbiri v vrtnem centru Kalia ali paketov semen avtohtonih slovenskih sort.

Več informacij o sejmu najdete tukaj. Vstop je prost.


Veselimo se vašega obiska!







Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje