Nova poslovalnica v Kozini

09. 06. 2012

Novica


Odprli smo novo poslovalnico Deželne banke Slovenije v Kozini na Mestnem trgu 8, ki jo je v svojem govoru na včerajšnji otvoritvi toplo pozdravil tudi župan Občine Hrpelje-Kozina Zvonko Benčič-Midre. Le-ta je poslovalnico simbolično odprl skupaj s predsednico uprave Deželne banke Slovenije Sonjo Anadolli in direktorjem PE Obala s Krasom Stojanom Prinčičem.

Pred otvoritvijo smo v prostorih Občine Hrpelje-Kozina organizirali okroglo mizo o gospodarskih razmerah v Sloveniji in možnostih sodelovanja v prihodnosti, ki je bila odlična priložnost za opredelitev potreb lokalnega gospodarstva in polaganje temeljev za uspešne skupne projekte z novimi poslovnimi partnerji ter nadaljevanje dobrega sodelovanja z obstoječimi strankami.

Vljudno vabljeni v poslovalnico Deželne banke Slovenije v Kozini na Mestnem trgu 8, od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure.


Okrogla miza. Govorci z leve proti desni: župan Občine Divača Drago Božac, direktor PE Obala S Krasom Stojan Prinčič, župan Občine Hrpelje-Kozina Zvonko Benčič-Midre, predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in izvršni direktor Področja poslovanje s pravnimi osebami in Področja finančni trgi Darko Torkar.


Govorci na otvoritvi poslovalnice: direktor PE Obala S Krasom Stojan Prinčič, predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli in župan Občine Hrpelje-Kozina Zvonko Benčič-Midre.


Govorci so nazdravili uspešnemu poslovanju.

Foto: Ester Mihalič.
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje