Na Ptuju že dišijo domače dobrote

21. 05. 2015

Novica


Danes se je v ptujskem Minoritskem samostanu s svečano otvoritvijo odprla štiridnevna tradicionalna razstava Dobrote slovenskih kmetij, že 26. po vrsti. Dogodek, na katerem strokovne komisije podeljujejo priznanja za kakovost in znake kakovosti prehranskih izdelkov, organizirajo KGZS Zavod Ptuj, Mestna občina Ptuj, Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z drugimi kmetijsko-gozdarskimi zavodi in ob podpori Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS. Na razstavi je v tekmovalnem in predstavitvenem delu sodelovalo preko 700 kmetij iz Slovenije in zamejstva, v ocenjevanje pa je bilo vključenih preko 1100 dobrot v 13 skupinah izdelkov.

Razstavo Dobrote slovenskih kmetij, ki jo spremlja tudi pester prodajni program, si lahko ogledate do 24. maja 2015. Vljudno vabljeni, da nas obiščete tudi na našem razstavnem prostoru, kjer se predstavljamo kot ponosni tradicionalni pokrovitelj dogodka.

Na Ptuju že opojno diši po domačih dobrotah, veselimo se vašega obiska!


Uprava banke s predstavniki zadružnega sistema pred razstavnim prostorom banke.


Pozdravni nagovor Petra Vriska, predsednika ZZS in predsednika nadzornega sveta DBS, na slavnostni otvoritvi.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje