Letošnji zadružni posvet v luči sprememb na kmetijskih trgih

08. 03. 2016

Novica


Danes se je v portoroškem Grand hotelu Bernardin začel dvodnevni posvet zadružnikov, že triinštirideseti po vrsti. Osrednja tema letošnjega srečanja, ki so ga odprli častni gostje Mitja Bervar, predsednik Državnega sveta RS, Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, in Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, so razmere v kmetijstvu in agroživilstvu, predvsem v luči aktualnih sprememb v Sloveniji in v tujini. Poseben poudarek bo tudi na ukrepih, povezanih z novo skupno kmetijsko politiko in Programom za razvoj podeželja do leta 2020. Na posvetu, ki ga organizira Zadružna zveza Slovenije, se bodo zvrstili številni domači in tuji govorci, udeleženci pa, kot vsako leto, s svojimi predlogi in zamislimi, pomembno prispevali k delovanju in razvoju področja agroživilstva v prihodnosti.

Na posvetu se ob boku kmetijskih zadrug, Semenarne Ljubljana in Kmečkega glasa predstavlja tudi Deželna banka Slovenije – ob tej priložnosti smo prenovili ponudbo, namenjeno posebej kmetovalcem in zadrugam.

Udeležence posveta je pozdravil Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije.

Udeleženci zadružnega posveta v Portorožu.

Nagovor Mitje Bervarja, predsednika Državnega sveta RS.

Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje