Kozji siri in milo, sir s konopljinimi vršički, živa solata in ekotofu so nagrajeni izdelki projekta Agrobiznis 2016

16. 06. 2016

Novica


Danes se je v ljubljanskem hotelu Union odvila druga Agrobiznis konferenca, ki jo organizira časnik Finance. Medij v okviru projekta nagrajuje najboljše podjetniške ideje, promovira kmetijstvo in podeželje ter želi na ta način agroživilskemu segmentu vdahniti močnejši podjetniški pečat. V Deželni banki Slovenije podpiramo projekt že od samega začetka, saj kot banka, ki je usmerjena pretežno v kmetijstvo in podeželje, dobro poznamo uspešne kmetovalce in se hkrati zavedamo podjetniškega potenciala na tem področju.

Na razstavnem prostoru v hotelu Union smo udeležencem predstavili novo ponudbo za kmetovalce in ob koncu seveda čestitali zmagovalcem.

Letos je Agrobiznis komisija za najboljšega podjetnika v kmetijstvu okronala kmetijo Videc iz Vodruža pri Šentjurju, ki se ukvarja s pridelavo kozjega sira in mila. Sir s konopljinimi vršički Mlekarne Planika je prejel nagrado za najbolj inovativno živilo. Podjetje PanOrganic iz Ljutomera, ki prodaja živo solato in zelišča s koreninami, je bilo nagrajeno za podjetnost, inovativnost in velike možnosti za rast. I like tofu ekotofu podjetja Avokado pa je zmagal v spletnem glasovanju bralcev Financ in portala Agrobiznis.

Nagrajencem še enkrat iskreno čestitamo!

Kozji siri in milo, sir s konopljinimi vršički, živa solata in ekotofu so nagrajeni izdelki projekta Agrobiznis 2016
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje