Končal se je 41. letni posvet zadružnikov

12. 03. 2014

Novica


Letošnji tradicionalni posvet, ki se je odvijal od 11. 3. 2014 do 12. 3. 2014 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, je s tematiko "Zadruge za podeželje" posvetil posebno pozornost vlogi zadrug pri lokalni ponudbi hrane in ostalih dejavnostih, ki jih izvajajo v lokalnem okolju. Pomemben del dogodka je predstavljala razprava o skupni kmetijski politiki do leta 2020.

Dogodek, ki ga organizira Zadružna zveza Slovenije, je z uvodnim pozdravom odprl njen predsednik Peter Vrisk. Udeležence posveta so nagovorili tudi visoki gostje: Mitja Bervar, predsednik Državnega sveta RS, mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo in okolje, ter mag. Alenka Bratušek, predsednica Vlade Republike Slovenije.

Drugi dan posveta je predsednica uprave Deželne banke Slovenije Sonja Anadolli predstavila vlogo banke na podeželju, za kmetovalce in zadruge pa smo pripravili prenovljeno ponudbo, ki smo jo predstavili na razstavnem prostoru.


Udeleženci posveta z visokimi gosti.


Pozdravni nagovor Petra Vriska, predsednika ZZS.


Visoka gostja na posvetu, mag. Alenka Bratusek, predsednica Vlade RS.




Razstavni prostor Deželne banke Slovenije.


Predstavitev Sonje Anadolli, predsednice uprave Deželne banke Slovenije.
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje