E-račun Deželne banke Slovenije

26. 09. 2011

Novica


Deželna banka Slovenije je vključena v enotni Sistem E-račun, v katerega je kot prva med bankami vključila izdajatelja e-računov.

Sistem E-račun omogoča bankam in Upravi Republike Slovenije za javna plačila (UJP), da svojim komitentom v okviru storitev elektronske banke omogočijo pošiljanje in prejemanje računov v elektronski obliki. Tako je v okviru funkcionalnosti v elektronskih bankah DBS NET in DBS PRONET uporabnikom na voljo možnost pošiljanja in prejemanja e-računov ter možnost oddaje e-prijave na prejemanje e-računov oz. e-odjave od prejemanja e-računov.

Uporabniki se lahko naročite na prejemanje e-računov tistih izdajateljev, ki smo jih banke, ki uporabljamo Sistem E-račun, vključile neposredno v sistem, izdajatelje e-računov pa vabimo, da stopite v kontakt z nami, da se dogovorimo o vaši vključitvi v register izdajateljev. 

Za več informacij o uporabi funkcionalnosti e-računa smo vam na voljo na naslovu dbsnet@dbs.si.

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje