Deželna banka Slovenije na jubilejnem 50. seminarju o hmeljarstvu

15. 02. 2013

Novica


Danes je v organizaciji Inštituta za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije v kongresnem centru Thermane Laško potekal 50. jubilejni seminar o hmeljarstvu, katerega vodilna tema je bila skupna kmetijska politika v obdobju od 2014 do 2020. Udeležence seminarja je nagovoril tudi Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije in predsednik nadzornega sveta Deželne banke Slovenije.

Poleg strokovnih predavanj in diskusij ter aktualnih tem s področja kmetijske politike so organizatorji za udeležence pripravili tudi degustacijo piva iz novih slovenskih dišavnih kandidatnih sort hmelja. Deželna banka Slovenije je dogodek z mednarodno udeležbo sponzorsko podprla v skladu s svojo ciljno usmeritvijo poslovanja v agroživilski segment.



Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje