Deželna banka Slovenije je sodelovala na 37. tradicionalnem posvetu zadružnikov v Portorožu

10. 03. 2010

Novica


Deželna banka Slovenije se je tudi letos predstavila na letnem posvetu zadružnikov v Portorožu, ki je potekal 9. in 10. marca 2010. Na posvetu so sodelovali ugledni slovenski strokovnjaki s podroèja kmetijstva in živilstva in visoki gostje iz Slovenije in tujine. Osrednje teme dvodnevnega posveta z naslovom »Nove poti zadružništva« so bile prihodnost skupne kmetijske politike, sodobna vloga zadrug in ohranjanje ter varovanje okolja. Predsednik uprave Deželne banke Slovenije mag. Štefan Belingar je v okviru predavanja na temo finančnih virov za investicije v obnovljive vire energije predstavil novost v ponudbi banke t. i. solar kredit.

 

Dogodek je bil za banko, ki je sicer univerzalna, vendar glede na svoj zgodovinski ustroj daje poseben poudarek servisiranju agroživilskega segmenta, pomemben za pridobivanje novih strank s tega področja. Posebej za to priložnost smo tako pripravili ugodno ponudbo, dogajanje na posvetu pa smo med odmori popestrili s predstavitvami strank Deželne banke Slovenije: Društva kmetic Sežanske regije, Kmetije Ratoša  in vinarja Štule.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje