Deželna banka Slovenije je podprla posvet poljedelcev, vinogradnikov in sadjarjev

05. 12. 2012

Novica


Danes so se v Hočah začeli Lombergarjevi dnevi, ki združujejo posvete poljedelcev, vinogradnikov in sadjarjev. Posvet v organizaciji Kmetijsko gozdarskega zavoda Maribor se tudi letos odvija na Fakulteti za kmetijske in biosistemske vede ter se lahko ponovno pohvali s številčno udeležbo domače in tuje zainteresirane javnosti. 

Rdeča nit predavanj vseh treh dni je tehnološka inovativnost, ki v največjem obsegu upošteva vse zahteve po sonaravnem kmetovanju in je edina prava prihodnost slovenskega kmetijstva. Program posveta si lahko ogledate tukaj.

Lombergarjeve dneve smo skupaj z Zadružno zvezo Slovenije podprli v vlogi glavnega sponzorja – v skupnem imenu je tako udeležence ob otvoritvi posveta nagovoril Peter Vrisk, predsednik Zadružne zveze Slovenije in predsednik nadzornega sveta Deželne banke Slovenije, ter poudaril ključnost znanja in njegovega prenosa lokalno ter širše. Dotaknil se je teme samooskrbe pa tudi pomena Deželne banke Slovenije v agroživilskem sektorju kot finančne institucije, ki kmetovalcem zagotavlja ustrezno podporo pri financiranju projektov oziroma njihove dejavnosti.


 

Pozdravni nagovor Petra Vriska, predsednika Zadružne zveze Slovenije in predsednika nadzornega sveta Deželne banke Slovenije.

Udeleženci prvega dneva posveta.

Preddverje s predstavitvami sponzorjev in podpornikov posveta.
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje