Deželna banka Slovenije je po raziskavi Numerica Partners med najbolj varnimi bankami v Sloveniji

21. 07. 2014

Novica


V današnji številki časopisa Dela je bila v članku »Majhni pridobivajo, veliki izgubljajo« objavljena analiza varnosti bank, ki so jo pripravili v družbi Numerica Partners. Analiza je pokazala, da se Deželna banka Slovenije uvršča med 6 najbolj varnih bank v Sloveniji.

Več informacij je na voljo tukaj.

Deželna banka Slovenije je slovenska banka v večinski lasti zadružnega sistema z dolgoletno tradicijo, ki sega še v čas hranilno-kreditnih služb. Smo univerzalna banka, usmerjena v prebivalstvo, majhna in srednje velika podjetja ter kmetijski segment. S tretjo najbolj obsežno poslovno mrežo, ki šteje 85 poslovalnic, smo dostopni po vsej Sloveniji in strankam zagotavljamo oseben servis in cenovno ugodno ponudbo, s katero se po raziskavah posameznih inštitucij in medijev že vrsto let uvrščamo med najcenejše ponudnike bančnih storitev.

Vabljeni v vam najbližjo poslovalnico, z veseljem vam bomo predstavili prednosti poslovanja z našo banko!

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje