Deželna banka Slovenije ima novo poslovalnico v Velikih Laščah

11. 05. 2010

Novica


Danes smo v Velikih Laščah odprli novo poslovalnico, s katero želimo svojim obstoječim in novim strankam omogočiti opravljanje bančnih in finančnih storitev v še bolj udobnem in sodobnem okolju, kar je tudi namen obsežnega projekta prenove poslovne mreže, ki mu v banki sledimo zadnja leta.

 

Rdeči trak pred enoto sta prerezala predsednik uprave Deželne banke Slovenije mag. Štefan Belingar in župan občine Velike Lašče Anton Zakrajšek - prvi je direktorici PE Kočevje Anuški Kordiš simbolično predal ključ in ji zaželel uspešno poslovanje. Za dobro vzdušje so poskrbeli učenci Osnovne šole Primoža Trubarja, za dobrote pa Društvo podeželjskih žena Velike Lašče.

 

Nove poslovalnica na naslovu Na postajo 8 je odprta od ponedeljka do petka od 8.30 do 12.00 in od 13.00 do 16.30 ter ob sobotah od 8.00 do 12.00.

 

Na dan otvoritve smo organizirali tudi finančni dan, v okviru katerega smo obiskovalcem predstavili široko ponudbo bančnih in finančnih storitev, ki jih ponujamo v Deželni banki Slovenije, ter ob tej priložnosti pripravili številne ugodnosti. V sklopu nagradne igre smo izžrebali tudi 3 nagrajence, ki prejmejo praktične nagrade banke:

 

 

1. nagrada: Mauser Bogomir, Mala Slevica 70, Velike Lašče

2. nagrada: Rupar Tinkara, Na gmajni 5, Velike Lašče

3. nagrada: Ahčin Franci, Grič 9, Velike Lašče

 

 

Čestitamo!

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje