DBS že vrsto let stoji za projektom Agrobiznis

DBS že vrsto let stoji za projektom Agrobiznis

06. 04. 2022

Novica


Prejšnji teden se je v okviru projekta Agrobiznis pod okriljem Časnika Finance odvil vrhunec projekta. Projekt že vrsto let ponosno podpira tudi DBS. 

Vsako leto so podeljene nagrade za Agrobiznisov izbor. Letos so ekološka živila in pridelki zmagali v treh od štirih kategorij, s katerim promovirajo inovativno hrano, pri trženju uspešne kmetije, zadruge in živilce ter dobre primere povezovanja v prehranski verigi; četrti zmagovalec pa je bil gin. 

Na spodnji sliki (foto: Aleš Beno za Časnik Finance): Na levi je Martin Rojnik, ki je z blagovno znamko inovativnih ekoloških živil iz rastlinskih beljakovin Grashka postal najboljši podjetnik v kmetijstvu. Na sredini je prokurist Boštjan Kosec, socialnega podjetja Eko Prlekija, ki prodaja hrano s skoraj 50 ekoloških kmetij in je najboljši primer povezovanja in sodelovanja. Na desni pa je Jure Petruna, ki je ustanovil avtentični slovenski gin iz mikrodestilarne Petriot, ki je bil po izboru uporabnikov najboljši domači izdelek.

 

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.