DBS je podprla 1. Tehnološko-investicijski forum portala Agrobiznis

07. 10. 2016

Novica


Nove tehnologije v povezavi s kmetijstvom vedno bolj vzbujajo zanimanje javnosti, na portalu Agrobiznis pa so naredili korak dlje in 7. oktobra 2016 v Ljubljani organizirali prvi Tehnološko-investicijski forum. Na dogodku se je zvrstilo kar 10 govorcev z izkušnjami iz različnih področij kmetijstva in podeželja. Teme predavanj so obsegale vse od samozadostne pridelave in sodobnih tehnologij v povezavi z intenzivnim gojenjem zelenjave pa vse do prednosti hidroponske zelenjave in naprednih rešitev za gojenje.

V Deželni banki Slovenije smo forum podprli v vlogi sponzorja, dodatno pa smo na dogodku sodelovali s predstavitvijo različnih oblik financiranja v kmetijstvu, ki so na voljo kmetovalcem. Dan se je zaključil z druženjem ter izmenjavo dragocenih znanj in izkušenj med udeleženci foruma, ki je bil, po odzivih obiskovalcev sodeč, izjemno uspešen.
 

DBS je podprla 1. Tehnološko-investicijski forum portala Agrobiznis
Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje