DBS dokazano tudi cenovno ugodna banka za mlade

19. 10. 2016

Novica


V časniku Finance so drugo leto zapored izvedli primerjavo bančnih storitev za mlade, v analizo pa so vključili šestnajst bank v Sloveniji. Pri tem so se osredotočili na devet storitev, za katere so ocenili, da jih mladi v svojem vsakdanu največkrat potrebujejo.

Kljub začetni navidezni podobnosti med bankami so po analizi prišli do zaključka, da lahko mladi zgolj s premišljeno izbiro banke veliko prihranijo in za isti denarni vložek pridobijo več storitev. Deželna banka Slovenije si med bankami v Sloveniji deli 1. mesto, pri skupnem seštevku bank in hranilnic pa 3. mesto.

Tako se je DBS ponovno izkazala kot ena izmed ugodnejših bank za mlade v Sloveniji, ki skrbi za prihodnost mlajših generacij in bo s tem nadaljevala tudi v prihodnje.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje