Danes je svoja vrata odprl mednarodni zbirateljski sejem Collecta

23. 03. 2012

Novica


Collecta, ki se odvija od 23. marca do 25. marca 2012 na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, je mednarodni sejem zbirateljstva, na katerem se predstavlja več kot 130 zbiralcev in trgovcev iz 18 držav. Le-ti hranijo in prodajajo zbirke s področij filatelije, numizmatike, kartofilije, militarije, antikvitet, gramofonskih plošč in zgoščenk, stripov ter različne druge zbirke.

Na razstavnem prostoru Deželne banke Slovenije lahko kupite različne numizmatične izdelke – spominske in zbirateljske kovance, ki jih Republika Slovenija vsako leto izda ob različnih priložnostih in ki so od leta 2008 na voljo izključno v izbranih poslovalnicah Deželne banke Slovenije.

Na sejmu si lahko ogledate tudi največjo razstavo družabnih iger »Saj ni res, pa je!«, sodelujete na dražbi starih knjig in tiskov ter se udeležite različnih predavanj. Za otroke je poskrbljeno v otroškem kotičku.

Vabljeni na sejem Collecta in seveda na razstavni prostor Deželne banke Slovenije!


Razstavni prostor Deželne banke Slovenije.


Spominski in zbirateljski kovanci, ki so ekskluzivno naprodaj v Deželni banki Slovenije.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje