Obvestilo delničarjem o ne-odpoklicu mag. Barbare Cerovšek Zupančič z mesta članice uprave DBS d.d. in njenem imenovanju za članico uprave za novo mandatno obdobje

23. 12. 2019

Javna objava


Na podlagi določil 11. člena Statuta Deželne banke Slovenije d. d. Deželna banka Slovenije d. d. objavlja naslednje sporočilo:

Deželna banka Slovenije d. d. delničarje obvešča, da je nadzorni svet DBS d.d. na 40. redni seji dne 23.12.2019 brez glasu proti sprejel sklep, da je bila nezaupnica, izrečena mag. Barbari Cerovšek Zupančič na 1. izredni skupščini DBS d.d., neutemeljena, zato je nadzorni svet ne odpokliče s funkcije članice uprave.

Na isti seji je nadzorni svet mag. Barbaro Cerovšek Zupančič imenoval za članico uprave za novo, 5-letno mandatno obdobje, ki prične teči 1.8.2020.

Informacije, ki jih vsebuje objava, bodo na teh spletnih straneh na voljo najmanj 5 let od datuma objave.

 

Ljubljana, 23. 12. 2019

Deželna banka Slovenije d.d.
Predsednik uprave banke
Marko Rozman

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.

Dostopnost spletiščaCTRL + U

Ponastavi

Bližnjice s tipkovnico

Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
Esc Zapre pojavno okno / meni
Tab Premakne fokus na naslednji element
Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
Enter Potrdi/klikne fokusiran element
Preslednica Označi/odznači potrditveno polje