PCT pogoj - obvestilo strankam in poslovnim partnerjem DBS

15. 09. 2021

Novica


Spoštovani,

v Uradnem listu RS je bil objavljen Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (v nadaljevanju: Odlok), ki opredeljuje pravila v zvezi z izpolnjevanjem PCT pogoja (prebolevnost, cepljenje, testiranje).

Vsled navedenega obveščamo, da bo Deželna banka Slovenije d.d., od 15. 9. 2021 dalje, vstop v poslovne prostore banke in prostore poslovalnic omogočila izključno osebam, ki izpolnjujejo PCT pogoj, kot ga opredeljuje Odlok.

Prosimo, da skladno z navedenim v poslovne prostore banke in prostore poslovalnic vstopajo osebe, ki izpolnjujejo PCT pogoj ter razpolagajo z veljavnim dokazilom, ki ga morajo imeti v času zadrževanja v prostorih banke pri sebi.

Nazaj

Nastavitve zasebnosti

Spletne strani uporabljajo piškotke za različne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.